Bezorging

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen standaard €6.95 voor bestellingen die als pakket kunne worden verzonden. Voor brievenbusbestellingen wordt €2,50 gerekend.
De verzendkosten worden automatisch toegevoegd wanneer u een product in de winkemand plaatst.

 

Uw bestelling wordt verzonden met PostNL, GLS of DPD

Wij maken gebruik van de diensten van PostNL, GLS en DPD.
Normaliter leverrn deze vervoerders uw pakket binnen 24 uur op het door u gekozen adres af. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u direct een verzendbevestiging. In deze verzendbevestiging, die rond 17:00 uur wordt verstuurd, vindt u de pakketcode en een link waarmee u in het systeem van de vervoerden uw pakket kunt volgen.

 

Levertijd bij vooruitbetaling

Als u bij uw bestelling kiest voor vooruitbetaling, houd dan rekening met een overboektijd van één tot drie werkdagen. Zodra uw betaling is ontvangen, ontvangt u per e-mail bericht en wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

 

Indien u niet thuis bent

Als u niet thuis bent bij aflevering, wordt de bestelling de volgende dag opnieuw aangeboden. Op de bon die u in de brievenbus vindt ziet u op welke manier u zelf de volgende bezorging kunt bepalen.
Indien wij uw bestelling verzenden dan dient er bij ontvangst getekend te worden door de geadresseerde. Pakketten worden niet onder bijvoorbeeld een carport of bij een voordeur geplaatst!