Waarom bestellen bij Bags&Trolleys?Eigen voorraad Een groot aantal producten is direct uit voorraad leverbaar.
Groot assortiment Het uitgebreide assortiment van Bags&Trolleys telt inmiddels meer dan 350 trolleys.
Verzending Bags&trolleys levert uw bestelling, goed  verpakt en verzekerd,  met PostNL (voorheen TNT)  bij u thuis af.
Daarnaast krijgt u op het moment van verzending een e-mail met daarin een track&trace code om uw pakket te volgen.
Snelle responsetijden Contact via email of het  contactformulier wordt tijdens openingstijden (ma-vr 9:00-17:00) zo spoedig mogelijk behandeld.
Eigen account U kunt uw order online bekijken en de wijzigingen in de status bijhouden.
Productinformatie Elk product op de website is voorzien van uitgebreide productinformatie. U kunt producten vergelijken en een verlanglijstje samenstellen en bewaren.
Garantieafhandeling Bags&trolleys handelt voor u de garantie/reparatie van uw product af. Voor de procedure en kosten van de garantie afhandeling klikt u hier.
iDeal betalen U kunt bij ons betalen met iDeal. U betaalt in uw vertrouwde omgeving en uw product kan snel verstuurd worden.
Buitenland Het is bij Bags&trolleys ook mogelijk om uw pakket naar het buitenland te sturen. Tijdens het plaatsen van uw order kunt u het afleveradres wijzigen en de verzendkosten voor u laten berekenen.
Veilig en vertrouwd Bij Bags&trolleys bestelt u veilig en vertrouwd. Uw betaling wordt beveiligd verwerkt daar er https en een slotje in de browser staan. Uw persoonsgegevens zullen niet aan derden worden verstrekt!